Wil je meer bezoekers naar je website trekken?

Laten we eerlijk zijn… meer bezoekers op je website wil natuurlijk iedereen.

Maar hoe kom je daaraan?

Er zijn vele marketing- en communicatiemiddelen waarmee je bezoekers naar je website kunt trekken. Bijvoorbeeld via socialmediaberichten, advertenties via alle mogelijke media, e-mailfunnels en marketingcampagnes.

Maar zonder goede SEO (zoekmachineoptimalisatie) blijf je waarschijnlijk toch ergens onderaan de zoekresultaten van Google hangen. Onvindbaar voor je doelgroep. Die extra bezoekers kun je dan wel vergeten.

SEO is de basis voor meer bezoekers naar je website

SEO dus. Een klein woordje, met een hele grote impact. En met een wereld van expertise erachter. Want om Google te overtuigen moet je van goede huize zijn. Deze zoekmachine gebruikt ruim 200 factoren om te bepalen of jouw website het beste antwoord op de zoekvraag van je potentiële bezoeker is. En wat die 200 factoren precies zijn weet bijna niemand.

Daarom heeft De Contrabas zich volledig gespecialiseerd als SEO-specialist voor Google. Al onze diensten zijn erop gericht om onze klanten hoger te laten ranken in Googles zoekresultaten.

En dat werkt. Kijk maar eens naar de resultaten die deze klant vorig jaar haalde:

Placeholder

En kijk dan naar de resultaten die hij haalde nadat wij zijn SEO onder handen hadden genomen:

Placeholder

Dit soort resultaten bereiken wij voor heel veel klanten. Klanten zoals:

Wil jij hoger in Google komen?

Volg dan de volgende stappen:

Stap 1: Begin met onze gratis SEO-check

Vul hier de URL van je website in en binnen een dag hoor je van ons wat je kunt verbeteren zodat je betere Google-resultaten gaat halen. Je ontvangt een uitgebreid adviesrapport waarmee je direct aan de slag kunt.

Stap 2: Resultaten doornemen

Een week nadat je het adviesrapport hebt ontvangen, nemen we contact met je op om de resultaten van ons SEO-onderzoek met je door te nemen. Wat zijn de opvallendste zaken, waar liggen de grootste kansen om je SEO te verbeteren, waar vind je ‘laaghangend fruit’ waarmee je direct je Google-positie kunt verbeteren?

Denk je op dat moment: het gaat mijn petje te boven maar ik vind SEO wél enorm belangrijk? Dan leggen we je graag uit hoe wij je met je SEO kunnen helpen.

We bieden daarvoor allerlei diensten aan: